ANBRU

N

Wijnadvies en wijneducatie

Dit is een compleet andere tak van NANBRU. Wijn is een prachtig, veelzijdig en immer in ontwikkeling zijnd product. Onze interesse in wijn is ooit begonnen als een hobby en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ware passie.

Wat kan NANBRU voor u betekenen?

· Wij kunnen voor u, uw bedrijf, uw zakenrelaties, uw vrienden en familie of uw vereniging een onafhankelijke wijnproeverij organiseren op een door u te bepalen locatie. Wij zijn niet gebonden aan het assortiment van één wijnwinkel of importeur. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op uw wijnwensen. De wijnproeverij wordt begeleid door een Registervinoloog van de Wijnacademie. Wijnproeverijen kunnen worden verzorgd voor groepen van 15 tot 30 personen

· NANBRU kan ook wijneducatie verzorgen. U kunt NANBRU als wijndocent inhuren voor uw opleiding, wijnwinkel of horeca gelegenheid. Daarnaast kunnen wij een, voor uw gezelschap op maat gemaakte,  wijncursus verzorgen die overeenkomt met uw wensen en interesses.

· Bent u de eigenaar/manager van een restaurant of café en wilt u  uw wijnkaart eens laten beoordelen door een professional? NANBRU kan u deze service leveren. Wij kijken of uw wijnkaart past bij uw bedrijfsformule en of er geen fouten op uw kaart staan (hetgeen in veel gevallen voorkomt). Ook geven wij onafhankelijk advies over de kwaliteit van (huis)wijnen en de invulling van uw wijnkaart.

· Wilt u een gezelschap verblijden met mooie wijn/spijs combinaties?
Onze Registervinoloog is uw graag van dienst met
wijn/spijsadvies en kan deze, indien gewenst, toelichten aan uw gezelschap.

In het geval van wijneducatie, wijnkaartbeoordeling of wijn/spijsadvies hanteert NANBRU een uurtarief of dagdeeltarief, afhankelijk van de duur van de sessie. Voor wijnproeverijen kunnen wij u vrijblijvend een offerte doen toekomen zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht. Neem voor meer informatie contact met ons op.