ANBRU

N

Retail Coaching

Elke retailer vraagt zich weleens af:

“Haal ik wel het optimaal mogelijke uit mijn winkel(s)?”

Vragen als:

· Hoe krijg ik mijn omzet (verder) omhoog?

· Is mijn assortiment en de presentatie ervan commercieel?

· Wat straalt mijn winkel uit en past dit bij mijn doelgroep?

· Haal ik het beste uit mijn medewerkers (en halen zij een optimale omzet
uit uw klanten)?

· Communiceren wij goed met onze klanten?

· Heb ik alle bedrijfsprocessen efficiënt ingericht en georganiseerd?

· Zie ik kansen over het hoofd?

spelen wellicht door uw hoofd. U zou daar graag eens over van gedachten wisselen met een professional: iemand met een rijke ervaring in retail en management.

Bij NANBRU bent u op het juiste adres! Wij kunnen voor u een
sparring partner zijn en als u dat wenst ook uw coach. Met onze pragmatische aanpak komen we snel to the point. Dat vertaalt zich in praktische en goede adviezen en daarvan kunt u snel resultaten zien.

Bij ons krijgt u geen wollige verhalen te horen of hoogdravende powerpoint presentaties te zien. Wij luisteren naar uw vragen en uw uitdagingen. We brengen,  samen met u, de door u gewenste leer– en ontwikkelingspunten in kaart. We kijken naar uw winkel(s) en uw resultaten. We ondersteunen u in uw leer– en ontwikkelingstraject en geven bovendien adviezen, meningen en “proven solutions”.

U denkt wellicht dat een sessie met een professional zal leiden tot een torenhoge rekening? Dan kunnen we u geruststellen. De kosten vallen best mee. Wij werken in sessies van 2-3 uur en u bepaalt zelf hoeveel sessies u wilt of nodig heeft. Vanaf de eerste sessie zult u onze meerwaarde merken en waarderen.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakings- en oriëntatiegesprek op uw winkel/bedrijfslocatie. Voor dit gesprek met een maximale tijdsduur van 1 uur brengen wij u uitsluitend onze reiskosten in rekening.